Ze wilde haar moeder bellen met mijn mobiel; ze maakte SRD 10.000 naar haar rekening over


Ik ben met een dame gaan eten. Een mooie dame wat ik u hier vertel. Ik ga niet liegen het was leuk en ze sprak verstandig. Ik was pas gestart met me kleine bedrijf en ze stimuleerde mij veel. Ik had pas mij auto verkocht omdat mijn broer pas dood was en ik zijn auto reed dus ik dacht bij mezelf ai wang vrij monie om brushcutters te kopen en tweedehandse pickup.

Ze heeft me gezegd internetbankier applicatie te downloaden, omdat klanten het gebruiken maar ik begreep die applicatie niet. Die avond heeft ze me helemaal uitgelegd hoe ik geld moet sturen voor andere mensen. Plotseling wilde ze bellen omdat haar zoontje wakker was en ze miss calls had van der moeder. Ik wist toen nog niet dat ze aan me geld was gegaan. Wat er vervolgens gebeurde lees je op de volgende pagina.