Zijn ex-vriendin is hun familiegeheim en probeert nu mijn huwelijk stuk te maken

Beste Arki Noh, ik ben Anvita, half Hindoestaans en ben leidinggevende in de gezondheidszorg. Samen met mijn man Suniel heb ik schat van een meid die nu 2 jaar oud is. Vlak voordat ik met mijn man zou trouwen kwam ik erachter dat hij een langdurige relatie had met Sandya waarbij er meerdere keren abortus is gepleegd.

relatie bemiddeling

Ik bracht dat ter sprak bij mijn ouder en ze zei dat het al te laat was en zo kort voor het huwelijk want ze hadden alles al betaald. Ik moest er maar mee leren leven. De familie zou anders veel gezichtsverlies en schande oplopen.

Ik vond dit erg, want hoe kan je als moeder mij zo een antwoord geven. Als jij als moeder je oren dicht knijpt wanneer ik je nodig hebt. Bij wie moet ik dan wezen om mijn verdriet uit te praten. Goed ik werd gedwongen om met hem te trouwen. Toen ik mijn vriend met het verhaal over Sandya confronteerde. Wilde hij eerst alles verborgen houden tot dat ik met harde bewijzen kwam. Daarna vertelde hij mij alles en besloten wij het verleden te laten rusten en vooruit te kijken.

Nou op ons huwelijk kwam Sandya hand in hand met zijn oom aangelopen. Ze blijkt een relatie te hebben met zijn oom en laat haar gezicht natuurlijk bij alle familie gelegenheden zien. Ook vraagt ze aan alle familieleden hoe het met Suniel en zijn relatie gaat.

Elke keer wanneer Sandya de kans ziet om wat tegen mij te zeggen begint ze mij te treiteren met Suniel is nog steeds van mij. Ze zit een heleboel onzin te vertellen in de familie over mij, alsof ze me kent. Zij zegt dat Suniel de relatie met haar van de familie moest verbreken omdat ze wilde dat hij met een dame moest trouwen uit een rijke familie omdat de familie een schuld heeft en dat ze elkaar nog steeds stiekem zien. Lees gauw verder op de volgende pagina.